lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенЩе успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенЩе успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

 

Овен

Ще съумеете да реализирате една от най-смелите свои хрумвания, в случай че малко поотстъпите пред основаните обичаи. Тук основното е, да не прекалявате; в случай че малко се увлечете, неотложно ще Ви разгласят за извършител, унищожител и провинен за кой-знае още какво. Съвсем не би било неприятно, да се образува краткотраен съюз с човек, който е надъхан другарски към Вас, и който не е съкрушен с дипломатически гении. Неговите качества да води договаряния, дружно с Вашата сила и витална мощ, ще образуват коктейл, под името „ Непобедимите ”. Денят се характеризира с доста висок витален капацитет – толкоз висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте желали да насочите своите сили, става първокачествен.

Телец

Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.
 

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..
 

Рак

Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.
 

Лъв

Действията приказват сами за себе си и по тази причина тяхната вербализация изобщо не е нужна. Още повече, че ораторското изкуство не може да се каже, че е Вашата мощна страна... А може и ненадейно да се влюбите! Звездите не Ви дават обещание дълбоки и мощни усеща, само че при всички положения - вълнуващи.
 

Дева

Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.
 

Везни

Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са доста по-силни, авторитетни и могъщи, отколкопто сте могли да си визиите. Това, несъмнено, не е мотив неотложно да се откажете от битката и да вдигнете бяло знаме. Просто би трябвало да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен проект - късмет да удържите победа към момента имате. От позиция на персоналните връзки денят е доста добър. Той разрешава намерено да поговорите за това, което ви тревожи, да обсъдите комплицираните въпроси, без да се страхувате от различия и кавги. Някои представители на знака ще чуят извънредно приятни сантиментални самопризнания.
 

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е доста забавно време. От една страна би трябвало да поемете огромна отговорност, а от друга - такава обстановка Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и познания от хора, които са се утврърдили като положителни експерти във Вашата област. Възможна е огромна облага от лотарията. В сантиментално отношение ще зародят нови увлечения.
 

Стрелец

Днес са вероятни спонтанни празници или сбирки, на които освен ще си прекарате времето чудесно, само че и ще се запознаете с забавни хора. Ако решите да ограничите общуването си и то да бъде единствено в кръга на околните, може да преживеете някои неприятни моменти. Ще се появи неодобрение от основаните връзки, а и мъчно ще успявате да овладеете раздразнението. На процедура от тези дреболии недоволството може да избухне. Или бъдете подготвени да деянията извънреден самоконтрол, или се задоволете с разискване на неутрални тематики.
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
 

Водолей

Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да докара до доста печални последици, защото премисляното от Вас са чисти нелепости. Най-популярната мисъл дава обещание да бъде класическото „ мен никой не ме обича ” - с всевъзможните вариации на тази тематика.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР